Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre promociona els seus atractius turístics a les xarxes socials

17 octubre 2017 · Noticies

“Hi havia una vegada a la vora de l’Ebre…”. Amb aquest lema la Ribera d’Ebre ha promocionat aquest cap de setmana els seus atractius turístics amb una visita programada a la comarca de sis perfils influents a les xarxes socials, i més concretament a Instagram. L’objectiu és donar a conèixer el potencial de la nostra comarca com a destinació turística per a visitants d’arreu, a través de persones que tenen una presència a la xarxa social, un fet que els converteix en prescriptors interessants per a la marca comarcal: Turisme Ribera d’Ebre. Entre tots ells, i els perfils que gestionen, sumen gairebé mig milió de seguidors a Instagram.

El grup d’instagramers, influents perfils a les xarxes, durant la seva visita a la nostra comarca.

Els instagramers convidats han estat Francesc Solà (@Schutss) i Carmen de Tena (@dete_71), acompanyats del seu fill Guillem, també actiu a la xarxa (@Torete_), juntament amb Sergi Ojeda (@Seojmi), membres del perfil @DescobreixCatalunya, del qual alguns en són fundadors. Tots ells formen part del grup @IgersRecommendation, igual que un altre dels participants a la trobada riberenca: Ingo Loose (@ingocat), qui a més està a l’equip d’@Ig_catalonia i és un dels socis fundadors i administrador d’@igers_reus. Completava el grup visitant el jove instagramer lleidatà Roger (@Roger_bv), un dels pocs perfils catalans que ha sortit mencionat al perfil d’@Instagram.

Tots ells han pogut conèixer i gaudir de primera mà dels atractius que ofereix la Ribera d’Ebre, turístics, culturals, paisatgístics, gastronòmics… Així, tots ells han visitat el Castell de Miravet i el Cap de la Vila, el poblat ibèric de Sant Miquel (Vinebre), el nucli antic de la capital riberenca; han gaudit de l’entorn natural de la Reserva Natural de Sebes, han pogut observar aus i fer una caminada pel meandre, rodejant el riu, fins a arribar al Pas de Barca de Flix. A més, han participat d’una passejada en piragua i han navegat amb el llagut Lo Roget per conèixer el riu Ebre, com a eix vertebrador de la comarca, pilar turístic i paisatgístic de la Ribera, com el mateix Sergi Ojeda (@Seojmi) publicava al seu perfil: “Quan l’activitat d’una comarca sencera gira entorn del riu… Lo riu és vida!!!”, amb una imatge de l’embarcador d’Ascó que va acumular més de 1000 likes en només 12 hores.

 

Presència de la Ribera d’Ebre a la xarxa

El perfil de Turisme de la Ribera d’Ebre a instagram té gairebé 8.000 seguidors.

Les fotografies que han fet aquests instagramers dels indrets visitats a la comarca les anireu trobant a la xarxa, en els diferents perfils que gestionen aquests influencers, amb les etiquetes #RiberadEbreTurisme #TerresdelEbre #ReservadelaBiosfera, habituals de l’activitat a la xarxa relacionada amb el nostre territori, i també amb una etiqueta creada especialment per aquesta visita: #instaRiberadEbre2017. Com a mostra, la bonica imatge del Castell de Miravet des del riu, publicada per la Carmen de Tena (@dete_71) diumenge, amb el lema “un gran cap de setmana descobrint mil meravelles”, que 12 hores després ja acumulava més de 1.200 likes.

La Ribera d’Ebre disposa de perfils propis per fer promoció turística de la comarca a internet. Així, tota l’oferta turística dels nostres pobles està recollida a la pàgina web de Turisme Ribera d’Ebre: www.turismeriberaebre.org i se’n fa difusió a través de xarxes socials, i concretament a facebook, twitter i instagram.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: