Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell organitza una tarda de formació per als cuidadors i cuidadores de persones dependents

15 setembre 2017 · Noticies

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza, dimecres 20 de setembre, dues activitats dirigides a professionals i persones relacionades amb el món assistencial i de la Salut. Es duran a terme a la sala d’actes de la segona planta del Consell, a Móra d’Ebre. I l’entrada és gratuïta i és d’especial interès per a tots els cuidadores i cuidadores de persones dependents.

Es tracta d’una xerrada sobre “La higiene bucal en la gent gran: Propostes d’actuació”, que començarà a les 5 de la tarda, i que en un format de taller ensenyarà com fer una correcta higiene bucal a les persones assistides. Aquesta activitat, que durarà una hora i mitja, anirà a càrrec de la doctora Montse Márquez, presidenta del Col·legi Oficial d’Odontòlegs de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Tot seguit, a dos quarts de 7 de la tarda, tindrà lloc un taller per aprendre a introduir activitats i hàbits saludables a l’aplicació Actius i Salut, del Departament de Salut, que permet estar al dia de les activitats que es fan al territori en aquest àmbit, ja que hi poden penjar informació entitats i professionals del sector. En aquest cas, anirà a càrrec d’Enric Bladé, coordinador de la Comissió d’Hàbits i Estil de Vida Saludable, del Consell Territorial de les Terres de l’Ebre del PINSAP (Pla Interdepartamental de Salut Pública).

Aquesta proposta està especialment pensada per al personal de les residències i dels centres de serveis d´àmbit rural (SAIARS), associacions de dones, associacions de gent gran i el col·lectiu d’auxiliars a la llar del Servei d’ajuda al domicili (SAD).

L’accés a l’espai comarcal on es duran a terme aquestes activitats és pel carrer Sant Valentí (número 31).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: