Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Miravet acull aquest diumenge l’Aplec de la Gent Gran de les Terres de l’Ebre

31 agost 2017 · Noticies

castell miravetLa població de Miravet acollirà el diumenge 3 de setembre l’Aplec de la Gent Gran de les Terres de l’Ebre, organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Es tracta d’una jornada festiva, però pensada per donar a conèixer els serveis i polítiques relacionades amb la gent gran, que ofereix la Generalitat des dels diferents departaments implicats: Salut; Empresa i Coneixement; Interior; i Treball, Afers Socials i Famílies. És una oportunitat per a compartir experiències i per recollir de cada territori propostes i iniciatives, que permetin millorar la qualitat de vida i la protecció de les persones grans.

Temàtica de les xerrades: des de prevenció d’estafes a hàbits saludables

L’aplec començarà a les 10.00 hores a la plaça de l’Arenal de Miravet amb la inauguració de l’acte i el parlament de les autoritats. La directora general de Famílies, Roser Galí, acompanyada de l’alcalde de Miravet, Antoni Borrell, i el vicepresident segon del Consell de la Gent Gran de Catalunya, Josep Montané, presidirà l’acte.

L’Aplec també comptarà amb l’assistència del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim; de la directora territorial de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosanna Fatsini, i de la directora territorial d’Empresa i Coneixement, Mercè Miralles.

A partir de les 10.30 se succeiran les ponències. Es començarà parlant de l’Envelliment actiu i digne, una xerrada que anirà a càrrec del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. L’Agència Catalana de Consum del Departament d’Empresa i Coneixement parlarà sobre “Consum segur”, tema que enllaçarà amb la següent xerrada, que farà el Departament d’Interior, sobre prevenció d’estafes i on també es donaran consells de seguretat viària i de seguretat a la llar. Finalment, el Departament de Salut tractarà el tema “Gent gran i hàbits saludables”.

Per acabar la jornada festiva, se servirà un vermut popular i hi haurà l’actuació del grup de dansa Paracota, d’Amposta. A més a més, hi ha l’opció d’aprofitar l’Aplec i fer també una visita al Castell de Miravet.

Tots els qui estiguin interessats, han de confirmar l’assistència a: dt.terresebre.tsf@gencat.cat

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: