Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nous cursos per aconseguir la titulació acTIC en competències digitals a la Ribera d’Ebre

28 agost 2017 · Noticies

Coincidint amb l’inici de curs, també des del Telecentre de la Ribera d’Ebre es tornen a engegar els cursos de la formació acTIC nivell bàsic i mitjà. Així doncs, els riberencs tenen de nou l’oportunitat d’aconseguir la titulació acTIC, és a dir, l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació.

acTICDes de fa uns anys, el Telecentre de la Ribera d’Ebre ofereix cursos semipresencials de la formació acTIC, que dóna accés a la certificació oficial en competències digitals. Aquesta titulació és oberta a qualsevol persona de més de 16 anys i li permet demostrar les seves competències en TIC (ordinadors, tauletes, telèfons mòbils, sistemes GPS…) mitjançant una prova per ordinador, que s’ha de fer en un centre col·laborador autoritzat per la Generalitat, com és el cas del Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Aquests certificats de competències en TIC són una eina més en la recerca de feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual o l’obtenció d’una certificació professional.

Des del Telecentre s’han programat de nou aquests dos cursos de formació acTIC per tal que la gent de la comarca no hagi de desplaçar-se fora a fer-los. Els dos cursos faciliten l’obtenció de la titulació, ja que preparen els candidats per a la prova oficial, en aquest cas tant del nivell bàsic com del mitjà. La formació s’iniciarà el dilluns dia 18 de setembre i finalitzarà el dilluns 23 d’octubre, tant pel nivell bàsic com pel nivell mitjà. El preu del curs de preparació del nivell bàsic és de 64 € i el del nivell mitjà, de 68 €.

Per demanar més informació sobre horaris, tipologia de les classes, nivells, etc. Us podeu adreçar al Telecentre de la Ribera d’Ebre, al carrer Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre, o també a l’adreça de correu electrònic telecentre@riberaebre.org, o per telèfon 977 401 851 (marcar l’opció 2).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: