Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre rebutja els atacs terroristes i se solidaritza amb les víctimes de Barcelona i Cambrils

18 agost 2017 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’ha sumat al punt de les 12 del migdia al minut de silenci convocat arreu del país per mostrar el més enèrgic rebuig a l’atemptat que el grup terrorista Estat Islàmic ha perpetrat aquest dijous a la ciutat de Barcelona, i que hores d’ara ha provocat la mort de 13 persones i ferides a un centenar més, així com amb les víctimes i ferits dels fets ocorreguts les darreres hores a Cambrils i a Alcanar.

Treballadors comarcals, acompanyats de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera, Gemma Carim, han volgut així mostrar el seu suport i estima a les víctimes, els seus familiars i amics, i a totes les persones que han ajudat en tot el que ha estat possible, molt especialment als cossos d’emergència, seguretat, mèdics, de prevenció, institucions i organitzacions, empreses i entitats ciutadanes que s’han bolcat a oferir ajuda.

En nom de tots els riberencs, els representants del Consell Comarcal han volgut amb aquest acte refermar el seu compromís amb la convivència i el model de pau i llibertat de la nostra societat, ara amenaçat pel terrorisme, però davant el qual la societat riberenca i catalana es manifesta ferma a les seves conviccions: “Ni el yihadisme ni cap de les mostres de terror podran canviar la nostra ferma voluntat de viure en unes ciutats i pobles oberts, tolerants i respectuosos amb totes les formes de pensar”.

La presidenta del Consell, acompanyada de treballadors comarcals, han mostrat el seu rebuig als fets de Barcelona, Cambrils i Alcanar.

La presidenta del Consell, acompanyada de treballadors comarcals, han mostrat el seu rebuig als fets de Barcelona, Cambrils i Alcanar.

Les mostres de solidaritat han tingut lloc al mateix moment de la concentració a plaça Catalunya de Barcelona i a altres unts arreu del món, també als ajuntaments dels pobles ebrencs. Tot plegat per refermar el compromís amb la democràcia, la tolerànciam el respecte, la llibertat i la pau.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: