Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Dues alumnes de l’Institut de Flix guanyen un accèssit al Millor Projecte d’Emprenedoria a l’FP de les Terres de l’Ebre

21 juliol 2017 · Noticies

IMG_1247 (1)

Dues alumnes riberenques de l’Institut de Flix, Helena Casadó Sans i Dàmaris Ledesma Salguero, han guanyat un dels dos accèssits de la V edició dels Premis als Millors Projectes d’Emprenedoria a l’FP de les Terres de l’Ebre. Les dues alumnes, estudiants d’un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Assistència a la direcció, i les seves tutores Maite Ferré Llop, Carme Gracia Aguilar i Patrícia Setó Viñas, optaven al premi amb el projecte “Utrixo-Coworking Space”, que consisteix a oferir un espai físic compartit de treball per a professionals de diferents àmbits i afavorir la creació de relacions professionals entre ells.

D'esquerra a dreta: Maite Ferré, tutora; Mar Carranza, directora de l'Institut de Flix; Helena Casadó, alumna; i Carme Gracia, tutora.

D’esquerra a dreta: Maite Ferré, tutora; Mar Carranza, directora de l’Institut de Flix; Helena Casadó, alumna; i Carme Gracia, tutora.

En aquesta edició, s’hi van presentar un total de 10 projectes de sis instituts de les Terres de l’Ebre, entre els quals hi havia també un projecte de l’Institut Julio Antonio, de Móra d’Ebre: Can Xalaire, dels alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil Alba Diego Pujol, Andrea Crivoi i la tutora Teresa Francina Moreso Benaiges se centrava en la creació d’un parc infantil integrador i inclusiu cobert per a afavorir el joc amb igualtat per als nens amb capacitats diferents.

La guanyadora va ser Inmaculada Mendieta Vilar, de l’Institut de La Sénia, amb el projecte “Mendi Chocolates”, i l’altre accèssit va ser per “Descobreix-te”, un projecte de quatre alumnes de l’Institut de l’Ebre de Tortosa.

El Premi als Millors Projectes d’Emprenedoria a la Formació Professional de les Terres de l’Ebre és una iniciativa del Departament d’Ensenyament, que vol incentivar la presentació d’idees que ajudin a fomentar “l’esperit emprenedor de l’alumnat matriculat als instituts que ofereixen cicles formatius a les nostres comarques”, tal com va explicar la directora territorial d’Ensenyament, Manolita Cid.

Primers 5 graduats de l’FP dual a la comarca
A banda d’aquests guardons, al mateix acte es van lliurar també els diplomes de reconeixement a 58 alumnes de la primera promoció d’alumnes ebrencs de Formació Professional dual. Entre aquests, hi ha cinc alumnes de l’Institut de Flix. A l’acte també van assistir responsables de les empreses on aquests alumnes han fet les pràctiques: Miquel Pérez, de la central nuclear d’Ascó, i Maria Pilar Blanch, d’Unió Fruits de Vinebre.

PREMIS ENS_ FP_ 906

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: