Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

@JoventutRiberadEbre organitza #socdelaribera, un nou concurs a instagram per als joves

12 juliol 2017 · Noticies

cartell concurs instagram joventut Ribera d'Ebre web‘Què vol dir ser de la Ribera?’ Aquesta és la pregunta que el Servei Comarcal de Joventut llança als joves de la Ribera a través del seu perfil @joventutRiberadEbre, convidant-los a penjar a la xarxa instagram fotografies que mostrin espais representatius de la comarca alhora que transmetin valors com ara la participació, la inclusió, la amistat, la tradició… Les imatges s’han de pujar amb l’etiqueta #socdelaRibera i adjuntant en el missatge el perfil de Joventut, amb més de mig miler de seguidors.

Aquest concurs fotogràfic d’instagram, que s’organitza per segon any consecutiu, ara amb una nova temàtica, està dirigit a tots els joves d’entre 14 i 35 anys. Les fotografies hauran d’estar fetes amb mòbil i han de ser originals, fetes per un mateix. El jurat, format per tècnics del Consell Comarcal i la directora de l’Escola d’Arts de Móra la Nova, valorarà les fotos que es presentin fins el proper diumenge 24 de setembre. El premi són dues entrades a Port Aventura, i es comunicarà al guanyador a través d’un missatge a la seva fotografia. També es publicarà a la pàgina de facebook @joventutriberadebre i al web riberaebre.org/joventut.

Les imatges participants formaran part d’una exposició itinerants per tots els pobles i una publicació electrònica que organitzarà el mateix Servei Comarcal, amb el suport de la Direcció General de Joventut.

La comarca a ulls dels joves riberencs

“Els joves se senten molt dels seus pobles, més que de la Ribera, però a partir d’aquest lligam volem donar una mirada al món de com és la nostra comarca. Que ens expliquin el lligam i la vida a cada un dels nostres pobles per poder descobrir la Ribera d’Ebre a ulls dels nostres joves”, diu Mireia Grangé, tècnica de Joventut, per a qui aquesta iniciatva també pot servir per “reivindicar com vivim a la Ribera d’Ebre, les nostres tradicions, l’amistat, les festes populars… i els nostres elements i el nostre patrimoni més identificatius”.

Aquest és el segon concurs que organitza Joventut de la Ribera d’Ebre, després del que es va fer l’estiu passat, coincidint amb l’entrada del Servei Comarcal a aquesta xarxa social. Aleshores, la temàtica van ser les festes majors als pobles de la comarca, amb l’etiqueta #REjoveFM2016, i va guanyar una fotografia del Carnaval d’estiu de Flix feta per un veí d’aquest poble riberenc.

Instagram Joventut

Consulta les bases del concurs #socdelaribera en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: