Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Aquest divendres finalitza el termini escriure un final al relat d’Andreu Carranza per a Llibresebrencs.org

14 juny 2017 · Noticies

La Mireia espiava el veí que sortia de casa arrossegant una gran bossa negra. No havia conegut mai ningú tan metòdic i puntual…

Així comença el relat que, sota el títol Heliotrops, l’escriptor riberenc Andreu Carranza ha escrit per al XIII Premi Llibresebrencs.org de relats curts per Internet, per a Joves Ebrencs, que organitza el  Servei de Joventut de la Ribera d’Ebre. La iniciativa convida als participants a escriure un final per aquest escrit, d’un màxim de 200 caràcters, en forma de comentari a través de la mateixa pàgina web de Wattpad on està publicat i on es pot llegir el text íntegre que ha escrit Carranza.

El premi, un sopar literari

Els premis als joves escriptors es van lliurar aquest dissabte en el marc de la Fira de Llibre Ebrenc.

L’escriptor Andreu Carranza va llegir el seu relat en l’acte de lliurament del Premi Llibresebrencs de fa dues setmanes, a Móra.

El termini s’acaba aquest divendres. I de moment ja hi ha 223 internautes que han llegit el relat on line i 13 finals proposats. Serà el mateix Carranza qui escollirà els tres finals proposats que li agradin més i els premiats podran gaudir d’un sopar amb l’escriptor asconenc, compartint tertúlia literària.

Aquesta iniciativa ha estat una de les novetats de l’edició d’enguany del certamen, juntament amb l’ús de la plataforma Wattpad, que ha permès incorporar el vot popular al Premi de relats curts. Amb aquesta proposta els tècnics de joventut del Consell Comarcal han volgut donar un valor afegit a Llibresebrencs, un premi que es va lliurar el darrer cap de setmana de maig a Móra d’Ebre, dins la Fira del Llibre Ebrenc, i coincidint amb la Fira d’Espectacles Literaris Litterarum. Teniu més informació d’aquesta edició en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: