Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Ribera d’Ebre Viva apropa el comerç electrònic i el màrqueting digital als empresaris de la comarca

7 juny 2017 · Noticies

El consultor Lluís Serra, expert en eCommerce, durant el seminari impartit a la Ribera d'Ebre.

El consultor Lluís Serra, expert en eCommerce, durant el seminari impartit a la Ribera d’Ebre.

Una vintena d’empresaris de la Ribera d’Ebre han pogut iniciar-se en el món del comerç electrònic i del màrqueting digital gràcies al Seminari E-Commerce organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a través del projecte Ribera d’Ebre VIVA. Aquesta activitat formativa, que té per objectiu millorar la competitivitat de les empreses de la comarca, ha comptat amb un dels millors especialistes en Comerç Electrònic, OmniChannel, Màrqueting Digital i Xarxes Socials del país, Lluís Serra, qui a més de valorar molt positivament el desenvolupament del seminari ha manifestat haver descobert alguns projectes molt interessants a la comarca de la Ribera d’Ebre.

L’objectiu del seminari ha estat transmetre al comerç de proximitat o tradicional la necessitat de modificar les seves estratègies per adaptar-se als nous estils de vida i als valors dels nous consumidors. Alhora, es tractava de donar eines als empresaris de la Ribera per poder projectar noves idees, nous reptes i nous camins a seguir.

Assessorament individual a les empreses participants

El seminari forma part de la formació per a empreses del Ribera d'Ebre Viva.

El seminari forma part de la formació per a empreses del Ribera d’Ebre Viva.

De fet, la raó de ser d’aquesta proposta formativa per a empreses era motivar a la gent de la comarca a donar el primer pas o continuar el camí iniciat en comerç electrònic. Com a valor afegit, a més, la participació en el seminari ha permès als participants rebre una visita a les seves empreses per part Lluís Serra de manera que han pogut tractar aspectes específics del seu negoci, resoldre dubtes i poder posar en pràctica els continguts teòrics de la mà del consultor expert. En aquests assessoraments individuals a les empreses se’ls ha ajudat a millorar les plataformes de comerç electrònic i el seu màrqueting digital, en el cas dels que ja en disposaven, i se’ls ha donat idees i estratègies per a crear el seu propi comerç electrònic als que encara no disposen d’aquest canal de venda on-line.

La formació a empresaris i emprenedors, enfocada a la professionalització dels agents comarcals, és precisament una de les estratègies que duu a terme l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal per diversificar econòmicament la comarca, especialment els sectors estratègics del turisme, el comerç i l’agroalimentari. El projecte Ribera d’Ebre VIVA, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: