Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una quinzena de comerciants riberencs visiten actius turístics de la comarca per fer-se’n prescriptors

18 maig 2017 · Noticies

Sortida comerciantsContinuant amb una iniciativa que ja es va iniciar l’any passat, comerciants de la Ribera d’Ebre segueixen aprofundint en el coneixement del territori i el seu potencial turístic per tal de crear sinergies entre els dos sectors i establir llaços de col·laboració per promocionar una oferta conjunta d’oci i producte de la comarca.

Així, una quinzena de comerciants riberencs van participar aquest dimecres a la sortida “Descobrim la Ribera d’Ebre i la seva oferta turística”, una activitat emmarcada en les actuacions del Pla de dinamització comercial del 2017 i impulsada des del Consell Comarcal mitjançant el projecte Ribera d’Ebre VIVA, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Visita a Ascó i Vinebre

Sortida comerciantsEn aquesta ocasió, els comerciants van poder conèixer, a Ascó, el producte turístic del llaüt Lo Roget, fent un recorregut amb l’embarcació fins al Pas de l’Ase. El llagut té una estètica similar als que, fins fa unes dècades, navegaven pel riu, essent la navegació el fil conductor que permet explicar la història de la navegació fluvial al riu Ebre.

A Vinebre, van visitar el jaciment iberoromà de Sant Miquel. Acompanyats per una guia, els comerciants van poder descobrir les restes arqueològiques de l’establiment, així com els seus principals valors. El jaciment està totalment condicionat per a la visita i disposa de senyalització informativa i interpretativa.

Sortida comerciantsEn definitiva, aquestes sortides suposen una bona manera de conèixer el territori i els seus recursos turístics. De fet, els comerciants que van participar en l’any passat en alguna de les sortides van coincidir a destacar que suposen una bona manera de millorar la competitivitat dels seus negocis, ja que tots tenen clar que el futur passa per la professionalització del sector i per treballar de manera conjunta amb el sector turístic.

La propera de les sortides serà a la tardor.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: