Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els més petits, protagonistes de la 15a Festa de les Cigonyes de la Reserva Natural de Sebes

15 maig 2017 · Noticies

Centenars de famílies de diferents municipis de la Ribera d’Ebre van participar, aquest diumenge, a la 15a edició de la Festa de les Cigonyes, organitzada per la Reserva Natural de Sebes de Flix amb el suport del Consell Comarcal. Un matí ple d’activitats en què van poder gaudir d’un taller de rapinyaires, un altre sobre el món de la mel o un de terrissa, així com jocs pels més petits o un espectacle infantil.

Durant l’esdeveniment es van homenatjar els 172 nens i nenes que han nascut a la Ribera durant el 2016. A més, amb motiu del 15è aniversari, també van pujar a l’escenari nens i nenes de totes les edicions anteriors, per simbolitzar, juntament amb un pastís, la trajectòria de la festa. I per acabar, com ja és tradicional, es va fer un alliberament simbòlic de fauna salvatge: enguany, una parella de cigonyes, dos eriçons i una òliba.

Dissabte, i per anar escalfant motors, va tenir lloc la 4a edició de la Cursa de les Cigonyes, amb dos recorreguts per la reserva natural de 5 i 10 quilòmetres, que va comptar amb una alta participació.

Festa cigonyes 2017Festa cigonyes 2017Festa cigonyes 2017Festa cigonyes 2017Festa cigonyes 2017Festa cigonyes 2017

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: