Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou curs per aconseguir la titulació acTIC de Tecnologies de la Informació i la Comunicació

12 maig 2017 · Noticies

ACTIC curs a la Ribera d'EbreJust abans de començar l’estiu, els riberencs tenen l’oportunitat d’aconseguir la titulació acTIC és a dir, l’acreditació oficial de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Com fa periòdicament, el Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, seu oficial d’aquesta titulació, ha organitzat dos nous cursos de formació per preparar la prova tant del nivell bàsic com del mitjà, per tal que els veïns de la comarca no s’hagin de desplaçar fora del territori per obtenir el títol.

Les classes començaran dilluns 29 de maig i finalitzaran dilluns 3 de juliol, per tots dos nivells. El preu del curs de preparació del nivell bàsic és de 64 euros, mentre que en el cas del mitjà és de 68 euros.

Per a més informació sobre horaris, tipologia de les classes, nivells, etc., contacteu amb el Telecentre, ja sigui físicament, al carrer Sant Valentí número 31 de Móra d’Ebre, per correu electrònic a telecentre@riberaebre.org, o bé per telèfon, al 977 401 851 (marcar l’opció 2).

Més detalls a la pàgina web acTIC de la Generalitat de Catalunya.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: