Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Vota els millors relats de la XIII edició del Premi Llibresebrencs.org per a joves ebrencs!

9 maig 2017 · Noticies

portada-web-llibresebrencs

Clica per accedir a la pàgina on pots llegir els relats i votar el que més t’agradi.

La plataforma Wattpad rep, des d’aquest cap de setmana, les votacions populars de la XIII edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet. Justament, les votacions a través d’aquesta web i app són la principal novetat de la convocatòria d’enguany, a la qual s’han presentat un total de 45 relats. Així, en aquest enllaç podeu llegir totes les propostes i votar la que més us agradi. Val a dir que en només tres dies, la plataforma ja ha registrat 175 votacions i 2.300 lectures.

Aquest certamen literari, organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, s’emmarca en la Fira del Llibre Ebrenc -que se celebra el darrer cap de setmana de maig a Móra d’Ebre- i rep el suport del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Ajuntament de Móra d’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Els premis

El certamen divideix les obres presentades en quatre categories, segons les edats dels autors. Així, la categoria A és fins a 15 anys; la categoria B, de 16 a 22 anys; la categoria C, de 23 a 29; i la categoria D, a partir de 30 anys. Pel que fa als premis, que es lliuraran el 27 de maig, s’establiran dos guanyadors per cadascuna de les quatre categories: un que triarà el jurat, dotat en 150 euros, i un altre que s’elegirà a través de la votació popular, el premi del qual seran dos vals de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

Certamen consolidat

L’objectiu del premi és incentivar els joves vinculats a les comarques ebrenques a escriure relats curts sobre temes que els interessin i editar-los en un mitjà d’accés obert com és Internet. Concretament està destinat a joves de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià, el Priorat, el Baix Cinca, el Matarranya, els Ports i el Maestrat.

Els relats són de temàtica lliure i en català, d’una extensió màxima de dues pàgines. A més, tots són inèdits i originals, i no han estat publicats mai abans ni en paper ni en cap altre format digital.

Podeu votar els relats en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: