Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal dóna suport al vi solidari de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre a favor del Jeroni de Moragas

12 abril 2017 · Noticies

Vi solidari Corbera d'Ebre Jeroni de Moragas

L’acte va reunir més de 500 persones a l’església del Poble Vell de Corbera d’Ebre. Fotografia: FCAC.

L’església de Sant Pere del Poble Vell de Corbera d’Ebre va ser l’escenari de la presentació del vi solidari “Sense límits”, elaborat des de la Cooperativa Agrícola del municipi (membre de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya) a favor de l’Associació Jeroni de Moragas. Una iniciativa en la qual ha col·laborat el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, un dels territoris on l’entitat, des de 1979, treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament al llarg de totes les etapes de la seva vida.

L’acte, al qual van assistir més de 500 persones, va ser tota una festa que va comptar amb música en directe d’una batucada o el quartet Llula i el Nen i Manu Ruiz de la Soul Machine, així com amb un espectacle de foc. Pel que fa a la presentació del vi en si, va anar a càrrec de Ruth Troyano, periodista especialitzada en turisme enològic i sommelier. També es va estrenar el vídeo “Tots sumem”.

Vi solidari Corbera d'Ebre Jeroni de Moragas

Un instant de la presentació del vi, amb membres de l’entitat Jeroni de Moragas sobre l’escenari. Fotografia: Joan Coronado.

Vi solidari Corbera d'Ebre Jeroni de Moragas

L’acte es va convertir en tota una festa, amb els assistents molt participatius. Fotografia: Joan Coronado.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi “Sense límits”

Vi solidari Corbera d'Ebre Jeroni de Moragas

L’ampolla del vi “Sense límits” i la bossa amb la qual es comercialitza. Fotografia: FCAC.

La cooperativa corberenca ha fet una edició inicial de 3.000 ampolles del vi, elaborat amb garnatxa blanca 100% i acollit a la DO Terra Alta. L’etiqueta és un disseny de la il·lustradora catalana Alba Seguí, i es pot adquirir a un preu de 6 euros.

Un vi solidari del qual a l’acte de presentació ja es van vendre més de 600 ampolles, i que ara es pot comprar a l’agrobotiga de la Cooperativa de Corbera i també a diverses botigues de proximitat de les Terres de l’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: