Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acull una jornada sobre expedients de ruïna

10 abril 2017 · Noticies

Després que diversos municipis de la comarca manifestessin interès en qüestions referents a expedients de ruïna, en el consell d’alcaldes del passat mes de febrer es va acordar realitzar una jornada per aprofundir en aquest tema i resoldre dubtes i situacions amb què es troben sovint els consistoris riberencs. És per això que el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit una sessió sobre aquest aspecte, a la qual van assistir representants de tots els pobles de la comarca.

Així, els encarregats de posar llum a les inquietuds dels diferents municipis han estat Tono Serret, secretari interventor del Servei d’Assistència Municipal (SAM) de la Diputació de Tarragona, i Francesc Xavier Rehues, cap del Servei Territorial d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre. Entre els temes que han centrar la sessió hi ha els deures de conservació, els expedients de ruïna ordinària, els expedients de ruïna imminent, les mesures d’execució forçosa i la recuperació dels costos derivats de les mesures d’execució forçosa.

Una jornada que s’ha valorat molt positivament per part de tots els assistents, ja que ha aclarit moltes qüestions que es troben en el seu funcionament diari els ajuntaments riberencs.

Jornada expedients ruïna 1Jornada expedients ruïna 2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: