Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre obre les portes als alumnes de P5 de l’escola Lluís Viñas

3 abril 2017 · Noticies

Dins dels actes de la setmana cultural de l’escola Lluís Viñas de Móra d’Ebre, els nens i nenes de P5 han visitat aquesta setmana el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Així, els infants, acompanyats de les seves professores, s’han interessat pel funcionament de l’ens i han participat activament responent  i fent aportacions a les tasques que desenvolupen els diferents departaments del Consell i el Telecentre de la Ribera d’Ebre.

El Consell explicat als més petits

Visita escola Lluís Viñas al CCREEntre altres, han parlat de l’escut, el “dibuix” que acompanya el nom del Consell Comarcal, on tots han estat capaços d’identificar, entusiasmats, el riu Ebre i el verd del paisatge de ribera de la “nostra comarca”. També han aprofundit en diverses àrees com la de medi ambient, que ha donat peu a remarcar la importància de separar bé les deixalles i tenir cura de llençar a cada contenidor el residu corresponent, o la de turisme, en què han ressaltat els atractius de la nostra comarca per gaudir-ne tots i donar-los a conèixer a aquells que ens visiten. En aquest sentit, els petits han destacat el Castell de Miravet, les activitats de rem al riu i la clotxa. Finalment, se’ls ha exposat la tasca que realitza l’ens comarcal a l’hora d’atendre necessitats específiques de les persones que viuen a la comarca si busquen feina, si busquen un habitatge per viure, l’atenció als joves o a la gent gran.

Visita escola Lluís Viñas al CCRE Gemma CarimLa mateixa presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, també s’ha adreçat als nens i nenes i ha jugat amb ells per parlar-los dels pobles de la comarca i veure quins coneixien. I en sabien molts! I és que rebre les visites dels escolars “és un goig”, ja que “són uns grans interlocutors i generadors de debat”. Així mateix, amb activitats com aquesta s’aconsegueix “apropar i donar a conèixer els serveis que hi ha, des del Consell, a disposició de tots els riberencs i riberenques”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: