Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El govern de CiU i FIC al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’amplia amb l’entrada d’ERC-AM

29 març 2017 · Noticies

Ple Consell Comarcal Ribera d'Ebre 29-03-2017 acord ERCEl ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre d’aquest dimecres al vespre ha estat l’escenari en què s’ha formalitzat l’entrada al govern del grup d’ERC-AM. D’aquesta manera, els vuit consellers republicans se sumen als nou de CiU i al de la FIC per acabar conformant un equip de govern de divuit consellers, la qual cosa deixa a l’oposició tan sols la representant del grup socialista. Un pas que comportarà alguns canvis de responsabilitats que s’anunciaran aviat.

Voluntat de treballar pel futur de la comarca

Per a la presidenta de l’ens, Gemma Carim, tot plegat “no és res més que fer palesos els acords que es van prendre abans de formar el govern, amb la intenció de treballar plegats pel bé de la Ribera”. De fet, des de l’inici de la legislatura es va parlar d’acords “temporalitzats” en la formació de comissions i la delegació de competències a consellers, “deixant la porta oberta a entrar a l’equip de govern”. En aquest sentit, Carim ha celebrat que “les persones que som ara i aquí ens hàgim posat d’acord”.

Ple Consell Comarcal Ribera d'Ebre 29-03-2017 acord ERCDes de la FIC, Josep Maria Buixeda ha remarcat que “un govern el més ampli possible és el millor que pot tenir la comarca, ja que el futur de la Ribera d’Ebre demana tenir un Consell Comarcal sòlid”.

Francesc Barbero, portaveu del grup d’ERC-AM, ha insistit que “avui cristal·litzen dos anys de coneixement i confiança mútua”, després d’haver donat suport a la presidència de Carim des del primer dia tot i no formar part del govern. Des de fa un temps però, alguns consellers del grup ja eren membres d’algunes comissions. “És la millor notícia que podíem donar, i ara comença un període de major col·laboració”, ha manifestat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: