Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb un acte divendres a Rasquera

8 març 2017 · Noticies

web-cartell-festa-donaEl Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’adhereix, un any més, a la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora i, a més dels actes organitzats avui dimarts 8 de març als diferents municipis de la comarca, aquest divendres 10 de març a les 5 de la tarda reunirà totes les associacions de dones de la comarca al Centre Cívic de Rasquera, en un acte en favor de la lluita per la igualtat de gènere.

L’acte commemoratiu del Dia de la Dona Treballadora de la Ribera d’Ebre està organitzat cada any per una associació de dones de la comarca, les quals participen i col·laboren amb el Consell Comarcal a través del Consell Consultiu de Dones de la Ribera. Aquest òrgan està format per dues representants de cada associació local, que es reuneixen cada any per posar en comú la seva activitat i organitzar el Dia Internacional en l’àmbit comarcal. Aquest any el municipi escollit és Rasquera, i l’amfitriona, l’Associació de Dones de Rasquera.

Durant l’acte es distingirà una dona de cada un dels catorze pobles participants, i es llegirà en públic la seva trajectòria vital com a reconeixement del paper del col·lectiu femení en la història de la comarca. A l’esdeveniment hi assistiran la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, i la consellera de Serveis Socials, Margarita Daura, que s’encarregarà de llegir el manifest institucional. A més, també hi haurà representants públics de tots els pobles, entre els quals l’alcaldessa de Rasquera, Àngels Llombart.

Llegiu el manifest institucional del 8 de març aquí.

El Consell Comarcal impulsa les polítiques de dones i d’igualtat a la Ribera d’Ebre a través de serveis com el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), que ofereix recursos a les dones de la comarca, o el Pla de Polítiques de Dones de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: