Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre participa en l’aniversari d’una àvia centenària de la residència de Móra la Nova

1 març 2017 · Noticies

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha assistit aquesta setmana a la celebració de l’aniversari de Maria Almirall Fontanal, una àvia que viu a la residència per a gent gran de Móra la Nova i que ha fet 100 anys.

En el transcurs d’un acte molt emotiu, en què Maria Almirall ha estat acompanyada de la seva família, la directora de la residència, Montse Llombart, li ha dedicat unes paraules i li ha lliurat la medalla centenària de la Generalitat de Catalunya. Carim, per la seva banda, l’ha obsequiat amb una capsa de bombons en nom del Consell Comarcal. A l’acte també hi ha assistit l’alcalde de Móra la Nova, Francesc X. Moliné que, com a consistori, li ha regalat una planta.

web-residència-4web-residència-3web-residència-2web-residència-1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: