Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La votació popular entra en joc en la XIII edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a joves ebrencs

28 febrer 2017 · Noticies

portada-web-llibresebrencsEl Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza, un any més, la convocatòria del Premi Llibresebrencs.org de relats curs a Internet, que enguany arriba a la tretzena edició. La iniciativa s’emmarca en la Fira del Llibre Ebrenc -que se celebra el darrer cap de setmana de maig a Móra d’Ebre- i rep el suport del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Ajuntament de Móra d’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Votació popular

La novetat d’enguany és que, per primera vegada, els relats es podran votar a través de la plataforma Wattpad. Així, s’establiran dos guanyadors per cadascuna de les quatre categories: un que triarà el jurat, dotat en 150 euros, i un altre que s’elegirà a través de votació popular, el premi del qual seran dos vals de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

Les quatre categories divideixen els participants per edats. Així, la categoria A és fins a 15 anys; la categoria B, de 16 a 22 anys; la categoria C, de 23 a 29; i la categoria D, a partir de 30 anys.

Premi consolidat

L’objectiu del premi és incentivar els joves vinculats a les comarques ebrenques a escriure relats curts sobre temes que els interessin i editar-los en un mitjà d’accés obert com és Internet. Concretament està destinat a joves de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià, el Priorat, el Baix Cinca, el Matarranya, els Ports i el Maestrat.

El tema dels relats és lliure, han de ser escrits en català i tenir una extensió màxima de dues pàgines. A més, els treballs han de ser inèdits i originals, i no haver estat publicats en paper ni en cap altre format digital. Així mateix, cal recordar que només s’admet un relat per participant.

La data màxima per fer arribar el relat a l’adreça puntjove@riberaebre.org és el 23 d’abril, diada de Sant Jordi. El veredicte del jurat es farà públic el 27 de maig, dins dels actes de la XIV Fira del Llibre Ebrenc.

Per a més informació, podeu consultar el web llibresebrencs.org o descarregar-vos les bases en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: