Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre inicia els tràmits per renovar el servei de transport escolar a la comarca

27 gener 2017 · Noticies

El darrer ple del Consell Comarcal, el passat dimecres, va aprovar iniciar el procediment per tornar a treure a concurs el Contracte de serveis de transport escolar col·lectiu a la Ribera d’Ebre per als propers dos cursos, el 2017/2018 i el 2018/2019, així com les seves pròrrogues per als cursos 2019/2020 i 2020/2021.

Es tracta d’un contracte de gairebé 6 milions d’euros que s’ajusta als requeriments europeus. El procediment està obert a totes les empreses adjudicatàries i s’ha dividit en lots (diverses rutes) per facilitar l’accés a petites i mitjanes empreses. La previsió és que tot plegat estigui resolt abans de l’estiu, per tal que el servei ja pugui estar en marxa de cara a l’inici del proper curs escolar.

Més de 600 usuaris

Del servei de transport escolar a la Ribera d’Ebre se’n beneficien, actualment, 616 alumnes en total. Gairebé la meitat són alumnes d’ESO, l’altra meitat són de cicles formatius i batxillerat, i també s’hi inclouen els de Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre. Tots ells utilitzen alguna de les 18 línies que hi ha operatives i que donen servei a tots els pobles de la comarca.

A tots els pobles de la comarca es pot estudiar l’etapa de Primària (fins als 12 anys), excepte a Darmós, on hi ha 9 nens i nenes que es desplacen diàriament a l’institut escola de Móra la Nova per assistir a les classes. Un cop finalitzada la Primària, tots els alumnes riberencs s’han de desplaçar a l’institut Julio Antonio de Móra d’Ebre o al de Flix per continuar els seus estudis. Així mateix, cal recordar que els alumnes de Rasquera, que van a l’institut del Perelló, estan dins del mateix conveni de transport escolar però del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: