Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre se suma a les mostres de dol per la mort de dos agents rurals dissabte a Aspa

23 gener 2017 · Noticies

Els treballadors del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre han guardat aquest migdia un minut de silenci pels dos agents rurals que van morir dissabte passat a Aspa, a la comarca del Segrià, a causa dels trets d’escopeta disparats per un caçador. Els treballadors comarcals se sumen així a les mostres de dol convocades arreu del país per mostrar la seva solidaritat amb les famílies de les víctimes i el cos d’Agents Rurals.

Les víctimes són dos homes, un de 43 anys de Soses i un altre de 39 anys veí d’Alcoletge. Pel que fa a l’homicida confès, es tracta d’un veí de Vacarisses de 28 anys que en les properes hores passarà a disposició judicial.

agents rurals minut silenci

El minut de silenci ha tingut lloc davant l’entrada de la seu del Consell Comarcal, a Móra d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: