Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els ebrencs reconeixen la tasca de personalitats i entitats del territori a la quarta edició dels Roger Awards

13 gener 2017 · Noticies

El proper 8 d’abril, el Teatre municipal La Llanterna de Móra d’Ebre acollirà la quarta edició dels Roger Awards. Es tracta d’un certamen ebrenc que reconeix la tasca de personalitats i entitats que realitzen projectes únics, singulars i peculiars al territori. Uns premis liderats per Roger Font i l’equip de Ribera Produccions, i amb els quals col·labora el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Tots els candidats s’han apuntat a l’esdeveniment per iniciativa pròpia, i des que es van obrir les votacions, el passat mes d’octubre, ja se n’han registrat 2.500, el triple que en el mateix període de la passada edició. Els vots es poden fer efectius, un cop al dia, a través de la pàgina web dels Roger Awards.

Cinc categories

portada-web-Roger-AwardsEls premis es divideixen en cinc categories: mèrit cultural, mèrit esportiu, mèrit empresarial, mèrit benèfic i ambaixador ebrenc. Entre altres candidats hi ha la cantautora Montse Castellà, l’escriptor Andreu Carranza, el Patronat de la Passió d’Ulldecona, el Festival Sirga, L’illa de Rita Costa, el vi La Pocavergonya, la Societat de pesca l’Anguila, el Club d’Handbol de Móra la Nova, els voluntaris ELA Terres de l’Ebre o Càritas Tortosa.

Pel que fa als guanyadors de cada categoria, depenen en un 80% dels vots electrònics, mentre que el 20% restant va a càrrec d’un jurat format per dues persones de l’organització dels premis, dues persones d’administracions públiques i una més d’una entitat cultural.

La gala de lliurament dels guardons es podrà veure en directe pel Canal Terres de l’Ebre.

Si voleu conèixer més detalls dels Roger Awards i votar pels candidats, podeu visitar la seva pàgina web.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: