Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El prestigiós coach Mikah de Waart realitza una xerrada a Móra d’Ebre el proper 3 de febrer

12 gener 2017 · Noticies

cartell-MikahL’holandès Mikah de Waart, consultor i ponent de reconegut prestigi internacional, a més de coach personal i professional, farà una xerrada titulada “Èxit i felicitat” al Teatre municipal La Llanterna de Móra d’Ebre. La cita és el proper divendres 3 de febrer a les 19 hores.

L’esdeveniment està organitzat per Jurisa SL i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Una conferència en què de Waart parlarà de com arribar a usar tot el teu potencial per assolir allò que vulguis; de promoure l’acció, la reflexió i la necessitat de prendre les regnes; de la consecució de reptes personals i professionals; i de conèixer les claus, les fórmules i les estratègies per assolir els objectius marcats.

Si voleu veure com de dinàmiques acostumen a ser les seves intervencions podeu mirar aquest vídeo.

Per a més informació, podeu consultar la seva pàgina web. I si esteu interessats en assistir a la conferència, podeu recollir la vostra invitació a les oficines de Jurisa.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: