Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova convocatòria per obtenir el títol bàsic i mitjà d’acTIC per acreditar competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació

11 gener 2017 · Noticies

ACTIC curs a la Ribera d'EbreEls riberencs tenen una nova oportunitat, amb l’inici del 2017, d’aconseguir l’acreditació oficial de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Així, el Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, seu oficial d’aquesta titulació, organitza dos cursos de formació de preparació de la prova tant del nivell bàsic com del mitjà, perquè els veïns de la comarca no s’hagin de desplaçar forra del territori per obtenir-lo.

Les classes començaran dilluns 30 de gener i finalitzaran dilluns 6 de març, per tots dos nivells. El preu dels curs de preparació del nivell bàsic és de 64 euros, mentre que en el cas del mitjà és de 68 euros.

Per a més informació sobre horaris, tipologia de les classes, nivells, etc., contacteu amb el Telecentre ja sigui físicament, al Carrer Sant Valentí número 31 de Móra d’Ebre, per correu electrònic a telecentre@riberaebre.org o bé per telèfon, al 977 401 851 (marcar l’opció 2).

Més detalls a la pàgina web acTIC de la Generalitat de Catalunya.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: