Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal organitza tallers de Nadal a set municipis de la Ribera d’Ebre

22 desembre 2016 · Noticies

El Consell Comarcal organitza, durant aquestes festes, 21 tallers de Nadal que realitzaran professionals titulats del món del lleure educatiu d’empreses del territori, per tal que nens i joves gaudeixin d’activitats amb les quals aprenguin mentre ho passen d’allò més bé. Es tracta de fer arribar el lleure educatiu a tots els infants riberencs durant aquests dies de vacances, amb un paquet de tallers subvencionats als Ajuntaments de la comarca.

Uns tallers que es desenvoluparan als 7 municipis de la Ribera d’Ebre que ho han demanat al Consell: Riba-roja d’Ebre, Garcia, Vinebre, la Palma d’Ebre, la Torre de l’Espanyol, Miravet i la Serra d’Almos. Cada poble pot triar fins a un màxim de 3 tallers de tres hores de durada per dur a terme entre el 27 de desembre i el 5 de gener. De fet, durant les vacances escolars de Nadal, gairebé tots els municipis riberencs organitzen activitats destinades a infants i joves, que sumades als tallers proporcionats pel Consell complementen la tradicional programació nadalenca que prepara cada municipi, amb cavalcades dels Reis Mags, el tió, la visita del Pare Noel i l’Home dels Nassos…

Cuina, malabars i medi ambient

Els tallers amb més èxit aquest any han estat el de Masterchef Nadalenc, inspirat en el programa televisiu d’actualitat, que versarà  sobre l’habilitat culinària d’elaborar unes postres ben originals i entranyables; el taller de  Malabars, per posar a prova habilitats com  l’equilibri, l’atenció o la coordinació i treballar diferents aptituds a partir d’aquesta disciplina; i també el taller La meva terra m’agrada neta, que posarà sobre la taula la cura del medi ambient i l’ús responsable d’alguns materials.

Tot plegat, unes activitats que compleixen amb la normativa de la Generalitat respecte les propostes de lleure que s’organitzen en períodes de vacances escolars i destinades a menors.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: