Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Obertes les votacions per triar l’obra guanyadora del primer Premi Ribera Art 2016

24 novembre 2016 · Noticies

Fins diumenge dia 27 a les dotze de la nit es pot votar, a través de la pàgina de Facebook de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, quina és la millor obra de les tretze que s’han presentat a la primera edició del Premi Ribera Art 2016. Unes propostes elaborades per joves d’entre 15 i 35 anys que han treballat sobre el tema de la solidaritat, proposat des del Consell com a eix central del premi.

Actualment, totes les obres ja es troben exposades al vestíbul de l’Escola d’Art i Disseny de Móra la Nova i la guanyadora s’elegirà a través de la votació popular a través de Facebook i sota el criteri d’un jurat. D’aquesta manera, la més votada a la xarxa social tindrà un punt més a l’hora de ser valorada pels experts durant la trobada que mantindran dilluns dia 28 de novembre.

El jurat, format per representants del Consell Comarcal, l’Escola d’Art i Disseny de Móra la Nova i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre tindrà en compte, a l’hora de triar la proposta guanyadora, la concreció del motiu, la qualitat, l’originalitat i la tècnica. Un cop seleccionada l’obra que s’emportarà el premi, es publicarà al web de Joventut i a les xarxes socials perquè qualsevol persona la pugui utilitzar lliurement. El Consell Comarcal, a més, podrà utilitzar aquesta imatge de manera institucional per felicitar les festes nadalenques i l’any nou.

Ribera Art 2016

Aquest certamen serveix per renovar el concurs de postals de Nadal que s’havia fet durant els darrers anys per donar-li un nou impuls entre el jovent de la comarca. Un guardó dotat amb 250 euros que vol posar en valor el potencial artístic de la comarca i es vol convertir en un incentiu per als joves, de manera que promogui la creació d’un producte pensat per posar al mercat i ser competitius.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny de Móra la Nova i el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016Ribera Art 2016

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: