Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Benissanet acull diumenge la XXIII Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre

12 novembre 2016 · Noticies

captura-de-pantalla-2016-11-12-a-las-3-43-44El Casal Municipal de Benissanet serà l’escenari aquest diumenge, a partir de les 7 de la tarda, d’una de les cites culturals amb més solera de la Ribera d’Ebre: la Mostra de Cant Coral comarcal, una cita que arriba a la seva 23a edició i que novament reunirà tots els cantaires riberencs.

Hi prendran part l’Orfeó Tivissà, la Coral de Rasquera, l’Orfeó d’Ascó, el Cor Aubadera i la Coral de l’escola Municipal de Música de Benissanet, dirigits per Pilar Vega, Dàmaris Rodríguez, Anna Galcerà, Robert Faltus i Carlota Papaseit, respectivament. A més de l’actuació de cada coral, totes elles pujaran a l’escenari per posar el punt final a la trobada anual interpretant dues peces conjuntes: el Cànon de la Pau i, com és tradicional, tancaran l’acte amb el Cant de la Senyera.

Acompanyant els cantaires de la comarca hi assistirà la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, i la consellera de Cultura, Margarita Daura, així com l’alcalde de Benissanet, Francesc Xavier Arbó, entre altres representants del món cultural i polític de la Ribera d’Ebre.

Per a més informació, podeu consultar el programa de mà aquí:

XXIII mostra de coral de la Ribera d'Ebre

 

Descarregueu-vos el programa de la XXIII Mostra Coral de la Ribera d’Ebre en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: