Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una vintena d’empresaris i treballadors de la Ribera d’Ebre aprenen tècniques de gestió comercial

7 novembre 2016 · Noticies

Aprendre tècniques de negociació, identificar els diferents tipus de clients o millorar com a venedor o comercial són només alguns dels objectius que persegueix el curs de 20 hores de Gestió Comercial que ha començat aquest dilluns al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Com en el cas d’altres cursos formatius que també s’organitzen des del Consell Comarcal, l’objectiu és “augmentar la competitivitat de les empreses riberenques, oferir recursos i coneixements transversals que siguin útils i puguin aplicar als seus negocis per tirar-los endavant”, segons ha dit en la inauguració del curs la presidenta del Consell, Gemma Carim, que ha remarcat de nou el compromís de la institució comarcal amb el desenvolupament econòmic del territori.

El curs té lloc a la seu del Consell Comarcal, a Móra d'Ebre.

El curs té lloc a la seu del Consell Comarcal, a Móra d’Ebre.

Així, i durant els pròxims cinc dilluns, fins al 5 de desembre, una vintena d’empresaris i treballadors assistiran a aquest curs gratuït que es durà a terme de les 3 a les 7 de la tarda, a la seu del Consell Comarcal, a Móra d’Ebre. Es tracta d’empresaris en actiu de la comarca, vinculats a sectors com el comerç, el turisme, l’automoció, les immobiliàries o la informàtica, entre d’altres. I que en alguns casos ja participen en altres activitats i formacions que es duen a terme en l’àmbit comarcal, ja sigui dins el programa del 7 Comarques o en projectes del Centre d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS).

Desenvolupament personal i professional

Entre els continguts que es tractaran durant les sessions hi ha: argumentar i objectivar per a aconseguir tancar una venda; detectar l’estructura de personalitat del teu interlocutor per a poder generar estats positius i afavoridors a la compra; ser més empàtic i assertiu ja que són eines indispensables en la gestió de persones tant si ets venedor (atenció al públic) com comercial; ser efectius per millorar les ràtios de venda; identificar el tipus de client A per a segmentar correctament els clients potencials i adaptar el teu producte/servei a les seves necessitats; o tècniques de negociació.

L’encarregada d’impartir el curs és Imma Estivill, diplomada en magisteri, llicenciada en geografia i història, màster europeu en gestió de centres de formació, màster en gestió de persones i màster en coaching. És experta en processos d’acompanyament a les persones en el seu desenvolupament personal i professional, i a les empreses en processos de millora.

Aquesta formació està subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i s’ha organitzat gràcies a la col·laboració entre el Consell i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. De fet, des del Consell es va fer una enquesta prèvia per determinar les temàtiques que despertaven més interès, i la gestió comercial va ser la més demandada. L’acord de col·laboració entre les dues entitats s’allargarà amb noves accions durant el 2017.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: