Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre selecciona 23 joves del programa Garantia Juvenil per treballar a l’administració pública durant sis mesos

4 novembre 2016 · Noticies

Consell Comarcal Ribera d'Ebre tècnics

Tècnics del Consell Comarcal a l’espai de treball on s’incorporaran els joves.

Cinc joves començaran a treballar al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre el pròxim dia 15 de novembre. La selecció es farà entre aquells inscrits al programa Garantia Juvenil i Demandants d’Ocupació No Ocupats (DONO) al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que entre aquest divendres i dimecres que ve presentin el seu currículum. Les proves d’accés es faran dijous 10 i divendres 11 de novembre. Les places que podran cobrir al Consell Comarcal són de dos auxiliars administratius, un administratiu, un tècnic de turisme i un tècnic de medi ambient. En aquest enllaç hi podeu consultar les bases de la convocatòria.

Nou ajuntaments riberencs ocuparan 18 joves

A aquests cinc s’hi sumaran divuit joves més que treballaran en diversos llocs de l’administració pública dels ajuntaments de la comarca. En concret un a Garcia, cinc a Móra d’Ebre, cinc a Móra la Nova, un a Rasquera, un a Miravet, un a Benissanet, dos a Flix, un a Tivissa i un més a la Torre de l’Espanyol.

Tots ells, tant els que es contractin des del Consell Comarcal com des dels consistoris de la Ribera d’Ebre, han d’acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, o títols oficialment reconeguts com a equivalents. També poden entrar en el procés de selecció els joves que disposin d’un certificat de professionalitat que els habiliti per a l’exercici professional.

El contracte remunerat que se’ls ofereix és d’un màxim de sis mesos. Així, amb aquesta nova convocatòria de subvencions del SOC dirigida a tots els municipis catalans, s’incentiva la contractació d’aquests joves per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Programa Garantia Juvenil

Per formar part del programa cal tenir entre 16 i 30 anys i trobar-se en una situació de no estudiar ni treballar. A la Ribera d’Ebre actualment hi ha uns 180 joves inscrits a Garantia Juvenil, una vuitantena dels quals compleixen els requisits de formació que exigeix la convocatòria laboral dels ajuntaments i el Consell Comarcal.

A tot Catalunya, el SOC invertirà 24.800.000 euros en aquestes ajudes. Tot plegat, en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu per al període 2014 – 2020.

Les ofertes del Consell Comarcal es poden consultar a la web de Joventut.

Per veure totes les ofertes publicades al SOC podeu consultar aquest enllaç.

Trobareu més informació a la pàgina web del programa Garantia Juvenil.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: