Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Joventut convoca el primer Premi Ribera Art 2016 per reconèixer la innovació i creativitat dels joves riberencs

4 novembre 2016 · Noticies

Ribera Art 2016L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza la primera edició del Premi Ribera Art 2016, renovant el concurs de postals de Nadal que es venia fent els darrers anys per donar-li un nou impuls entre el jovent de la comarca. Un guardó dotat amb 250 euros que vol posar en valor el potencial artístic de la comarca i es vol convertir en un incentiu per als joves, de manera que promogui la creació d’un producte pensat per posar al mercat i ser competitius.

Poden optar a guanyar aquest reconeixement joves d’entre 15 i 35 anys, cadascun dels quals pot presentar un màxim de dues obres. L’eix central de tots els treballs ha de ser la solidaritat, a més, han de ser inèdits i d’una mida de 21×42 cm. Les obres es poden realitzar amb qualsevol tècnica artística i lliure utilització de colors, però pensades per a ser impreses.

Exposició de les obres a l’Escola d’Art i vot popular

El termini de presentació de propostes, que s’han de lliurar a la seu del Consell Comarcal, acaba el 23 de novembre de 2016 a les 14 hores. Un cop rebudes, s’exposaran al vestíbul de l’Escola d’Art i Disseny de Móra la Nova, i la guanyadora s’elegirà a través d’una votació popular que es farà del 24 al 27 de novembre i el criteri d’un jurat. Així, totes les obres es publicaran al web de Joventut i a les xarxes socials i la que tingui més m’agrada tindrà un punt més.

El jurat, format per representants del Consell Comarcal, l’Escola d’Art i Disseny de Móra la Nova i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre valorarà, a l’hora de triar la proposta guanyadora, la concreció del motiu, la qualitat, l’originalitat i la tècnica. Un cop seleccionada l’obra que s’emportarà el premi, es publicarà al web de Joventut i a les xarxes socials perquè qualsevol persona la pugui utilitzar lliurement. El Consell Comarcal, a més, podrà utilitzar aquesta imatge de manera institucional per felicitar les festes nadalenques i l’any nou.

Podeu descarregar-vos les bases del Premi Ribera Art 2016 en aquest enllaç.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny de Móra la Nova i el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: