Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Inscripcions obertes per als cursos de català per a adults

4 novembre 2016 · Noticies

cartell-cursos-novembre-2016-2017El Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre, que depèn del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, ha organitzat, un any més, diversos cursos de català per a adults. Una oferta formativa presencial i a distància que s’iniciarà la segona setmana de novembre.

Pel que fa als cursos presencials, que s’impartiran a l’Escola d’Adults de Móra d’Ebre (carrer de Sant Valentí, 31), se’n faran dos: un de suficiència (l’antic nivell C i actual C1 segons el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües) i un de superior (l’antic nivell D, ara nivell C2).

El primer tindrà lloc els dimarts i dijous de 18.30/19 hores a 21 hores de novembre a gener (part 1), de febrer a abril (part 2) i d’abril a juny (part 3). Cada nivell constarà de 45 hores de classe i s’avaluarà a través de l’assistència i el treball fet durant el curs (20 punts) i una prova final (80 punts).

El segon serà els dilluns i dimecres de 19 hores a 21 hores, del 21 de novembre al 31 de maig. La durada, en aquest cas, és de 90 hores en total, i l’avaluació es fa de la mateixa manera que amb el curs de suficiència. Cal tenir en compte que aquest curs ha canviat de format i també la prova final, que ja no compta amb cap part eliminatòria, no té cap apartat de tipus teòric i consta de molt pocs exercicis.

Les places són limitades, motiu pel qual cal formalitzar la inscripció al Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre, situat a la seu del Consell Comarcal (plaça de Sant Roc, 2 de Móra d’Ebre); per telèfon, al 977 40 18 51 (extensió 4) o a través del correu electrònic maymat@cpnl.cat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: