Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Un jove flixanco guanya el primer concurs d’Instagram convocat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal

31 octubre 2016 · Noticies

web_concurs-instagramArnau Garcia Abelló és el guanyador del primer concurs de fotografia convocat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a través de l’aplicació Instagram. Així, s’emporta dues entrades a Port Aventura gràcies a una imatge, compartida a la xarxa el passat 18 d’agost, on se’l pot veure en primer pla gaudint del Carnaval d’estiu de la Festa Major de Flix.

El jurat, format entre altres per Rosa Pere i Albert Lleberia, directora i cap d’estudis de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Móra la Nova, han premiat aquesta fotografia precisament perquè “transmet l’esperit dels joves i la seva manera de viure les festes majors”. Així, la captura mostra clarament “la iniciativa d’un jove que s’ho passa bé a la plaça” i recull valors com la participació o l’amistat.

El concurs

Cal recordar que la iniciativa es va engegar per promocionar el nou compte a Instagram del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, @joventutriberadebre, que ja apropa i dóna a conèixer als joves de la comarca que estan presents en aquesta xarxa els recursos que tenen a la seva disposició. Des de la creació del perfil, @joventutriberadebre ha realitzat més d’una vintena de publicacions i ja té més de 400 seguidors. Un compte que se suma al que el servei ja té al Facebook i al seu blog, des dels quals comparteixen continguts interessants per als ciutadans riberencs oferint-los suport i assessorament en matèria de treball, habitatge, associacionisme, formació i altres programes específics dirigits als joves, com Garantia Juvenil i Ribera Músic

En total van participar al concurs d’Instagram “Com vius les festes majors?” 163 publicacions, que joves d’entre 14 i 35 anys van compartir a Instagram amb l’etiqueta #REjoveFM2016 entre el 22 de juny i el 25 de setembre. Totes elles, imatges amb la tradició i la diversió com a eixos centrals. Algunes també destacaven pels seus comentaris, per l’originalitat i per la tècnica.

El guanyador

Arnau Garcia, @arnau236 a Instagram, és un jove flixanco de 19 anys que viu a Tarragona i estudia un CFGS de Salvament i socorrisme a Cambrils. Es tracta d’un noi molt implicat en la Festa Major del seu poble, i és que en va ser hereu i actualment forma part de la Comissió de Festes. A més, també és un membre molt actiu del Club Nàutic de Flix i participa en les curses de puntones i llaguts que s’organitzen arreu del territori.

Un cop assabentat que havia guanyat ha valorat de forma “molt positiva” el concurs, que “transmet com vivim les festes majors el jovent de la comarca”. A més, “la temàtica és molt expressiva” i permet un gran ventall de possibilitats, ha manifestat. Finalment, ha reconegut que ha participat en altres concursos però que mai n’havia guanyat cap.

Per a més informació sobre Joventut i noves activitats que es puguin convocar podeu consultar el web de Joventut, la seva pàgina de Facebook i el seu perfil d’Instagram.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: