Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova càpsula formativa del Consell Comarcal dirigida a emprenedors i petites empreses

27 octubre 2016 · Noticies

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha organitzat una nova càpsula formativa titulada “Eines TIC per a emprenedors i petites empreses”, que tindrà lloc aquest mes de novembre. Una formació gratuïta que s’encarregaran d’impartir els tècnics del Departament d’Informàtica del Consell.

Principalment, es mostrarà als assistents a aquesta sessió com amb Microsoft Excel es pot realitzar la documentació pertinent que necessita un autònom, i també es presentarà i es donaran pautes per saber utilitzar EINESTIC, un paquet de programes pensat per a la gestió del negoci d’autònoms i petites empreses.

Amb aquesta nova càpsula es continua la línia del Consell Comarcal d’ajudar empresaris i comerciants riberencs a difondre millor la seva tasca i a promocionar-se de manera fàcil i útil. Així, s’han fet formacions sobre l’ús de l’administració electrònica, l’ús de les xarxes socials, la creació de dissenys online o la creació i personalització d’un lloc web.

Inscripció oberta

Com en altres ocasions, aquesta càpsula formativa s’estructura en dues sessions de dues hores de durada, i tindrà lloc en dos punts de la comarca per facilitar l’accés als veïns de tots els pobles. Així, dimarts 15 i dijous 17 de novembre es realitzarà al Telecentre de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre. I la setmana següent, dimarts 22 i dijous 24, s’impartirà al Centre d’Empreses “La Ribera” de Flix. L’horari de totes les sessions és de 15 a 17 hores. Cal remarcar, a més, que en aquesta ocasió és imprescindible l’assistència a les dues sessions.

Aquesta formació s’emmarca en el programa Catalunya Emprèn, del qual forma part el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Centre d’Empreses “La Ribera” de Flix. Una xarxa que compta amb el suport del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Per a més informació posa’t en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al 977 40 18 51.

Descarrega’t el fulletó informatiu.

Omple el full d’inscripció i envia’l a dinamització@riberaebre.org juntament amb la documentació indicada.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: