Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La cuinera Ada Parellada, protagonista de la darrera sessió del seminari per a millorar la competitivitat de les empreses del sector turístic de la Ribera d’Ebre

14 octubre 2016 · Noticies

Ribera d'Ebre VIVA“Com millorar la qualitat dels serveis del sector de la restauració per adequar-se a les noves tendències dels mercats” és el títol de la sessió que tanca el seminari per a millorar la competitivitat de les empreses del sector turístic impulsat des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre mitjançant el projecte Ribera d’Ebre VIVA. Una oportunitat d’aprofundir en qualitat, producte local i noves tendències en gastronomia que anirà de la mà de la reconeguda restauradora Ada Parellada i de Josep Capellà, de DCB Turisme.

La cita, dirigida al sector de la restauració i als productors agroalimentaris locals del territori, tindrà lloc dilluns 17 d’octubre a partir de les cinc de la tarda a la seu del Consell Comarcal, a Móra d’Ebre, i tindrà una durada de tres hores.

Formació als empresaris turístics

El seminari té com a objectiu orientar els empresaris i potencials emprenedors a estructurar els seus serveis per tal d’aprofitar l’oportunitat que suposa l’arribada de nous públics al mateix temps que es fidelitza la clientela actual. Així, en les dues sessions anteriors (el 27 d’abril i el 13 de juny) s’hi ha tractat la necessitat de reivindicar el producte local i el turisme responsable i sostenible com a base de la competitivitat i la singularitat de les empreses del territori, així com les noves formes de comunicació i promoció que ofereixen les noves tecnologies. Una formació que els interessats han pogut complementar amb assessoraments individualitzats.

Una restauradora de renom

Ada Parellada va obrir, amb només 25 anys, el seu primer restaurant, Semproniana, al que van seguir poc després Pla dels Àngels i Petra, tots tres a Barcelona. La seva passió per l’ofici l’ha portat a explorar altres camps. Així, és autora de més de 20 llibres de cuina i ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació. A més publica un article setmanal al suplement Ara Criatures, i és que l’alimentació infantil és un altre dels àmbits on destaca la seva figura, amb la realització de tallers de cuina per a nens. En reconeixement al seu compromís i la seva dedicació, enguany ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi que atorga el govern de la Generalitat de Catalunya.

Podeu trobar tota la informació d’aquesta sessió del seminari en aquest enllaç.

Per inscriure’s, cal omplir aquest formulari.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: