Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell promocionarà la comarca i el seu comerç a la 185a Fira Multisectorial de Móra la Nova

13 octubre 2016 · Noticies

Cartell Fira Multisectorial Móra la Nova 2016

Cartell Fira Multisectorial Móra la Nova 2016

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre estarà un any més present a la Fira de Móra la Nova, un dels principals aparadors de l’oferta i els serveis que ofereix la comarca de la Ribera d’Ebre i els seus territoris veïns, i que aquest any arriba a la seva 185a edició. La cita comença el dijous 20 d’octubre, i s’allargarà durant quatre dies, fins al diumenge 23. En la línia dels darrers anys, es calcula que hi passaran unes 50.000 persones.

Com és habitual, el Consell promocionarà els actius turístics, patrimonials, culturals i gastronòmics de Ribera d’Ebre entre el públic visitant que passarà pel recinte firal durant tot el cap de setmana, amb un estand que se situarà a la plaça de l’Església, al costat d’altres institucions del territori. Però, a més, i com a novetat d’aquesta edició, a la Fira Multisectorial també hi haurà un estand, aquest situat dins el pavelló firal, que servirà per promocionar el comerç de tots els pobles de la Ribera d’Ebre de manera unitària.

 

Presentació de la nova marca del comerç de la Ribera d’Ebre

comerc-ribera-debre

Els comerciants fan aquest any diverses sessions formatives dins el pla de dinamització comarcal.

I és que la Fira de Móra la Nova ha estat l’emplaçament escollit pel Grup de Treball del Sector Comercial de la Ribera d’Ebre per presentar la nova marca dels comerciants de la Ribera, que es començarà a desplegar ja aquesta tardor, perquè els visitants es comencin a familiaritzar amb ella. La gestió d’aquest espai promocional anirà a càrrec dels mateixos comerciants d’arreu de la comarca que, des de fa dos anys, participen activament en el Pla de Dinamització Comercial de la Ribera d’Ebre 2016-2020, un projecte de Desenvolupament Local que s’està tirant endavant amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, dins el projecte Ribera d’Ebre Viva, i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La creació d’aquesta nova imatge és una més de les actuacions que s’estan duent a terme aquest any 2016 dins el Pla de Dinamització Comercial a la comarca, amb l’objectiu de donar visibilitat i notorietat als establiments de la comarca, tot promocionant la seva oferta i revaloritzant la figura dels botiguers com a dinamitzadors de la vida a tots els pobles.

La iniciativa sorgeix de la diagnosi de la situació del comerç que es va elaborar l’any passat, i a partir de la qual el sector públic i el privat, de manera conjunta, han anat decidint quines actuacions dur a terme. A més de la creació de la marca, s’estan fent tallers a les escoles per donar a conèixer l’ofici als nens i nenes dels pobles, seminaris per professionals, un cicle de xerrades de bones pràctiques i visites sectorials perquè els comerciants coneguin els punts d’interès turístic de la comarca, destacant el seu paper com a prescriptors de l’oferta turística a la qual volen complementar.

 

Vídeo promocional de la Fira:

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: