Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal fa front comú amb la resta del territori per reivindicar la millora de la xarxa i el servei ferroviari

10 octubre 2016 · Noticies

tres dignes ribera d'ebreLa presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha estat aquest matí present a l’acte institucional celebrat a l’estació de Vila-seca per reivindicar la millora del sistema ferroviari a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona, en base a l’equilibri territorial del país. A la concentració, organitzada per la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre, la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat i l’associació Promoció del Transport Públic, hi han assistit nombrosos alcaldes, així com presidents i representants de la Diputació, els Consells Comarcals, Cambres de Comerç, partits polítics, sindicats i portaveus d’entitats veïnals del territori.

I és que la d’avui ha estat la primera mostra d’unitat en la lluita per la millora del ferrocarril al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, un servei que cada any utilitzen més de 4 milions d’usuaris, sobretot de les línies R15 (que creua per la Ribera) i la R16 (cap a Tortosa).

És per això que la presidenta comarcal, també alcaldessa de Vinebre, ha remarcat la importància d’aquesta infraestructura, que considera un eix “vital i prioritari” per la gent dels pobles de la Ribera i ha reclamat, al costat de la resta de representants de territori, “un pla d’inversions a curt termini que posi al dia les infraestructures, les estacions i el material mòbil de les línies”, així com “trens dignes, fiables, còmodes i accessibles”.

La concentració d’avui, que portava per lema “Ja n’hi ha prou”, ha acabat amb la lectura del Manifest en defensa del Ferrocarril al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que podeu llegir íntegrament en aquest enllaç.

img_4112

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: