Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Inscripció oberta a la Caminada Popular per conèixer el tram del GR-99 entre Flix i Riba-roja

2 octubre 2016 · Noticies

cartell-caminada-popular-gr99El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS) Ribera d’Ebre – Terra Alta organitza el pròxim dia 16 d’octubre la primera caminada popular pel GR-99, en el marc del projecte estratègic GR-99 Camí Natural de l’Ebre amb l’objectiu de promocionar el GR-99 com a recurs turístic a la comarca de la Ribera d’Ebre. La iniciativa compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i els ajuntaments d’Ascó, Benissanet, Flix, Garcia, MIravet, Móra d’Ebre, Riba-roja d’Ebre i Vinebre.

La jornada té per objectiu mostrar als propis veïns riberencs el patrimoni que representa per a la comarca aquest camí de gran recorregut (GR), que és dels últims senders homologats per la xarxa de camins naturals de Catalunya. Aquesta activitat se suma a les que s’han organitzat per als agents del sector turístic de la comarca, amb el mateix objectiu: que coneguin de primera mà els trams riberencs del GR-99 perquè sigun els primers prescriptors per als altre veïns i visitants de la Ribera.

La caminada, en total 11 quilòmetres, des del pont de Riba-roja d’Ebre fins a Flix, finalitzarà amb una gran fideuà popular per a tots els participants.

Inscripcions obertes fins abans del dia 13

Si esteu interessats en participar-hi, podeu fer la vostra inscripció utilitzant el lector de codi QR que trobareu al cartell adjunt, o emplenant els formularis que podreu trobar als Ajuntaments o en aquest enllaç (enviueu el full d’inscripció amb els dades a info@cisriberaebre-terraalta.org).

El preu de la inscripció sés de 3 euros per cobrir l’assegurança, i també inclou el trasllat amb el servei d’autocar des del punt de trobada, que serà la Plaça del Mercat Municipal de Flix, a les 9.30 hores, fins al pont de la barca de Riba-roja d’Ebre. A més a més, tos els participants rebran un regal i el tiquet pel dinar. L’activitat és oberta a tothom, recomanable a partir de 10 anys acompanyats d’un adult. Es recomana portar roba i calçat còmode.

3 de les 42 etapes del GR-99 passen per la Ribera
El GR-99 té una extensió de 1.280 km des de el seu naixement (Fontibre- Cantabria) fins la desembocadura a Delta de l’Ebre (Riumar-Catalunya) i dividit en 42 etapes, el traçat del GR-99 és un element històric i natural molt important per a totes les poblacions per on passa. A la comarca de la Ribera d’Ebre tenim les etapes 37,38 i 39 que coincideixen, en la majoria dels trams, amb el Camí de Sirga.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: