Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre acull el 17 d’octubre l’acte ebrenc del Dia Internacional de la Dona Rural

28 setembre 2016 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre serà l’escenari de l’acte central a les Terres de l’Ebre de la commemoració del Dia Internacional de la Dona Rural, organitzat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i l’Institut Català de les Dones. Un esdeveniment que tindrà lloc el 17 d’octubre a les 17 hores, a la mateixa seu del Consell.

Programa de l’acte

L’acte s’iniciarà amb parlaments institucionals i tindrà, com a principals atractius, dues intervencions que vinculen la dona i l’entorn rural. D’una banda, Noemí Poquet, enòloga i propietària de l’empresa Molí de Rué de Vinebre, pronunciarà la conferència Il·lusió i esforç ho fan possible. De l’altra, Begoña Garcia, gerent del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS) parlarà del projecte COWOCAT_RURAL, Una nova manera de treballar en l’entorn rural.

Dia Internacional de la Dona Rural

El Dia Internacional de la Dona Rural, que es commemora cada 15 d’octubre, es va crear amb la finalitat de donar visibilitat a la contribució de les dones al desenvolupament rural, reconeixent la rellevància del seu paper en les activitats agràries, el comerç, la petita empresa, l’educació, la comunicació, el medi ambient, la nutrició o la salut, així com la importància del seu treball en l’àmbit familiar.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: