Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal organitza una nova càpsula formativa per construir i personalitzar el lloc web d’un negoci

28 setembre 2016 · Noticies

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha organitzat una nova càpsula formativa titulada “Construeix i personalitza un lloc web al teu negoci”, que es farà al mes d’octubre. Una formació gratuïta que s’encarregaran d’impartir els tècnics del Departament d’Informàtica del Consell.

L’objectiu és que els assistents puguin conèixer l’entorn de treball del WordPress i aprenguin a utilitzar-lo de forma lògica, a més d’adquirir les habilitats necessàries per a treballar-hi autònomament. Entre altres, s’aprofundirà en els conceptes fonamentals del WordPress, com publicar continguts, els aspectes bàsics de la configuració o com personalitzar un lloc web.

Darrerament s’han impartit diferents càpsules en l’àmbit de la comunicació i les TIC, per tal d’ajudar empresaris i comerciants de la comarca a difondre millor la seva tasca i promocionar-se de manera fàcil i útil. Així, s’han fet sessions sobre l’ús de l’administració electrònica, l’ús de les xarxes socials o la creació de dissenys online.

Inscripció oberta

Com en altres ocasions, aquesta càpsula formativa s’estructura en dues sessions de dues hores de durada, i tindrà lloc en dos punts de la comarca per facilitar l’accés als veïns de tots els pobles. Així, dimarts 18 i dijous 20 d’octubre es realitzarà al Telecentre de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre. I la setmana següent, dimarts 25 i dijous 27, s’impartirà al Centre d’Empreses “La Ribera” de Flix. L’horari de totes les sessions és de 15 a 17 hores. Cal remarcar, a més, que en aquesta ocasió és imprescindible l’assistència a les dues sessions.

Les persones inscrites hauran de portar, el primer dia, el logotip de la seva empresa i fotografies dels seus productes, si s’escau.

Aquesta formació s’emmarca en el programa Catalunya Emprèn, del qual forma part el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Centre d’Empreses “La Ribera” de Flix. Una xarxa que compta amb el suport del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Per a més informació posa’t en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al 977 40 18 51.

Descarrega’t el fulletó informatiu.

Descarrega’t el full d’inscripció (que pots emplenar i retornar a dinamització@riberaebre.org juntament amb la documentació indicada).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: