Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nens i nenes de la llar d’infants Xicalla de Móra d’Ebre visiten el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

8 setembre 2016 · Noticies

Xicalla al Consell ComarcalUna desena de nens i nenes, alumnes de la llar d’infants Xicalla de Móra d’Ebre, han visitat aquesta setmana les instal·lacions del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Tot just uns dies abans de començar el curs escolar, els petits realitzen una activitat d’esplai centrada en el projecte educatiu Els minions descobreixen Móra d’Ebre. Així, en companyia de la mascota Minion, que van escollir els mateixos nens i nenes de l’esplai, han visitat diferents indrets de Móra d’Ebre com la biblioteca, el passeig del pont, la plaça de les mínimes i el Consell Comarcal.

Els petits riberencs doncs, van poder conèixer de primera mà algunes de les tasques que es fan des dels diferents serveis de la institució. A més, els va agradar especialment asseure’s a les cadires que habitualment ocupen tècnics i polítics. I és que els petits acaben sent els més grans interlocutors.

Xicalla al Consell Comarcal

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: