Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Oberta la inscripció a una càpsula formativa sobre la creació de dissenys online per a negocis

31 agost 2016 · Noticies

càpsula formativa

Diversos assistents a una de les càpsules formatives organitzades des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha obert les inscripcions per a una nova càpsula formativa titulada “Com aplicar eines de disseny gràfic online al teu negoci”, que es farà aquest mes de setembre. L’objectiu és donar eines als riberencs, i més concretament a aquells que tenen una empresa o comerç, perquè aprenguin a crear de forma autònoma peces gràfiques de gran qualitat, a més de conèixer els passos a seguir per aconseguir resultats finals satisfactoris. Així, es treballaran diverses eines gratuïtes de disseny online, els colors, les formes, les imatges o diferents apps. Una formació s’encarregaran d’impartir els tècnics del Departament d’Informàtica del Consell.

Les persones interessades hauran de portar, el primer dia, un llapis de memòria USB i, si s’escau, el logotip i fotografies dels productes de l’empresa, per tal de poder posar a la pràctica allò que es tracti a l’aula.

Quatre hores de formació a Móra i Flix

Com en altres ocasions, aquesta càpsula formativa s’estructura en dues sessions de dues hores de durada, i tindrà lloc en dos punts de la comarca per facilitar l’accés als veïns de tots els pobles. Així, dimarts 20 i dijous 22 es realitzarà al Telecentre de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre. I la setmana següent, dimarts 27 i dijous 29, s’impartirà al Centre d’Empreses “La Ribera” de Flix. L’horari de totes les sessions és de 15 a 17 hores.

Aquesta formació s’emmarca en el programa Catalunya Emprèn, del qual forma part el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Centre d’Empreses “La Ribera” de Flix. Una xarxa que compta amb el suport del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Per a més informació posa’t en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al 977 40 18 51.

Descarrega’t el fulletó informatiu.

Descarrega’t el full d’inscripció (que pots emplenar i retornar a dinamització@riberaebre.org juntament amb la documentació indicada).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: