Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La nedadora riberenca Cristina Vallespí guanya la V Ultra Ebre Swim Marathon Original en categoria femenina

30 agost 2016 · Noticies

V Ultra Ebre Swim Marathon OriginalLa nedadora moranovenca Cristina Vallespí va quedar primera classificada en la categoria femenina a la V Ultra Ebre Swim Marathon Original. La prova, que va tenir lloc el passat dissabte 27 d’agost, és una travessia de natació que consisteix en realitzar un recorregut de 30.830 metres al riu Ebre, entre els embarcadors de Tivenys (Baix Ebre) i Amposta (Montsià). L’esportista riberenca va acabar el trajecte amb un tems de 6 hores, 16 minuts i 9 segons, i va quedar en desena posició a la classificació general. La competició va comptar amb la participació d’un total de 38 nedadors i nedadores.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: