Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Ple del Consell aprova els ajuts econòmics per a l’assistència a les llars d’infants del curs 2016/2017

3 agost 2016 · Noticies

El Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat per unanimitat una nova convocatòria d’ajudes per a l’assistència a les llars d’infants del curs 2016/2017, uns ajuts que compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. Aquest suport econòmic el poden sol·licitar les famílies amb nens i nenes de menys de tres anys, i empadronats a la comarca, que s’hagin inscrit en una llar d’infants riberenca amb servei a mitja pensió o d’externat.

IMG_20160510_084329En concret, poden demanar l’ajut aquells matriculats a les següents llars d’infants: “Els Figotets” de Riba-roja d’Ebre,” Pam i Toc “de Flix, “Vailets” d’Ascó, “Xicalla” i “La Morera” de Móra d’Ebre, “El Comellar” de Móra la Nova, “Ding-Dong” de Tivissa, “Miquel Bosch” de Vinebre, “l’Auberge” de Benissanet, i “La Raboseta” de la Torre de l’Espanyol.

Per a la concessió de les ajudes es tindran en compte criteris com el nivell de renda o situacions específiques de la unitat familiar (famílies nombroses, monoparentals, acolliments o discapacitats, entre altres), així com qüestions de risc social (com ara la manca d’higiene, trastorns emocionals, problemes d’habitatge o sospites de maltractament). El curs passat 9 alumnes, d’un total de 604 que van cursar educació infantil a la comarca, es van beneficiar d’aquestes ajudes.

L’atorgament dels ajuts serà del 50% i del 100% de l’import corresponent al cost de la llar d’infants. Així, l’import màxim que rebrà cada alumne mensualment, fins a un màxim d’onze mesos, serà de 20 o 40 euros si s’ha inscrit a mitja jornada; i de 47 o 94 si fa jornada completa.

Presentació de sol·licituds fins al 30 de setembre

Les sol·licituds, que s’han de formular en el model normalitzat que es troba al web del Consell Comarcal, es poden presentar fins al 30 de setembre.

Consulta les bases de la convocatòria en aquest enllaç:

Bases que regeixen la convocatòria pública per a la concessió d’ajust econòmics de caràcter individual per a l’assistència a les llars d’infants en el curs 2016/2017.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: