Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Ple del Consell aprova una nova convocatòria d’ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres escolars del curs 2016/2017

3 agost 2016 · Noticies

El Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat una nova convocatòria d’ajudes per a la compra de llibres escolars obligatoris del curs 2016/201. Aquest suport econòmic, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el poden sol·licitar les famílies dels alumnes que cursin, en qualsevol centre públic de la comarca, estudis d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Especial.

Per a la concessió de les ajudes es tindran en compte criteris com el nivell de renda o situacions específiques de la unitat familiar (famílies nombroses, monoparentals, acolliments o discapacitats, entre altres), així com qüestions de risc social (com ara la manca d’higiene, trastorns emocionals, problemes d’habitatge o sospites de maltractament).

L’atorgament dels ajuts serà del 50% i del 100% de l’import corresponent al cost dels llibres escolars obligatoris. Així, l’import màxim que rebrà cada alumne serà de 25 o 50 euros si cursa Educació Infantil; de 50 o 100 si fa Educació Primària; i de 75 o 150 si estudia ESO.

 

Presentació de sol·licituds fins al 30 de setembre

Les sol·licituds, que s’han de formular en el model normalitzat que proporcionen els centres educatius, es poden presentar fins al 30 de setembre a les dependències del Consell Comarcal.

El curs passat 390 alumnes, d’un total de 2.617 que van cursar educació infantil, primària o secundària, es van beneficiar d’aquestes ajudes.

Consulta les bases de la convocatòria en aquest enllaç:

Bases que regeixen la convocatòria pública per a la concessió d’ajuts econòmics de caràcter individual per a l’adquisició de llibres escolars en el curs 2016/2017.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: