Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre dóna suport al pla director urbanístic del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou

27 juliol 2016 · Noticies

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha estat aquest matí a la Diputació de Tarragona acompanyada de 25 alcaldes i tots els presidents dels Consells Comarcals del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per expressar el suport de la Ribera d’Ebre a l’aprovació inicial del Pla Director Urbanístic (PDU) del futur Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. L’acte ha comptat també amb la presència del president de la Diputació, Josep Poblet, i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, entre altres membres del Govern, de la Universitat Rovira i Virgili (URV), de l’Autoritat Portuària i representants del món turístic i empresarial de tota la demarcació.

La presidenta comarcal, durant la signatura del manifest en suport al projecte del CRT.

La presidenta comarcal, durant la signatura del manifest en suport al projecte del CRT.

Els municipis costaners, les capitals de comarca i els consells comarcals han signat, doncs, un manifest impulsat per la Diputació de Tarragona on es destaca la importància del projecte del CRT com un actiu “necessari per a les nostres comarques” pel que suposa “per a la diversificació de l’oferta turística, la dinamització econòmica i, molt principalment, la creació de milers de llocs de treball”.

Els representants institucionals s’han encoratjat a “seguir treballant, ja que encara queda molt camí per córrer” perquè el projecte sigui una realitat i han fet una “crida a forces econòmiques i socials, administracions i ciutadania en general a treballar en comú, en un moment tan difícil com el context internacional que estem vivint”. A més, el manifest recull el compromís, recollit en el projecte del CRT, de destinar una part a la cobertura de necessitats socials i els signants s’han compromès a “fer propostes que beneficiïn tantes persones i famílies com sigui possible” i apostar per un model de” desenvolupament sostenible a les nostres comarques, per assolir una vida més digna per a tothom”.

Tots els grups polítics amb representació al Consell Comarcal ja han expressat el seu suport unànime al projecte, un suport que ratifiquen al Plenari d’aquest mes de juliol.

 

Més informació de l’acte d’avui a la Diputació en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: