Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Front comú de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta en defensa de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre

26 juliol 2016 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’ha sumat a la defensa de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, fent front comú amb el territori i signant una declaració institucional que rebutja el desviament de 4 milions d’euros de l’hospital ebrenc per eixugar el deute de l’Hospital Sant Joan de Reus.

L’acte, celebrat al mateix Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, ha comptat amb la presència de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, i els seus homòlegs del Priorat, Joan Carles Garcia, i de la Terra Alta, Carles Luz, també alcalde de Gandesa. La declaració en suport de l’hospital comarcal també ha estat signada per l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, i el de Falset, Jaume Domènech.

Els representants institucionals del territori exigeixen d’immediat un mecanisme per restituir els diners de la societat Gestió Comarcal Hospitalària S. A. (GECOHSA), gestora del centre hospitalari, i que es puguin tirar endavant les inversions en infraestructures, equipaments i ampliació dels serveis que necessita l’hospital comarcal de Móra per donar serveis als veïns de les nostres comarques. Igualment, reclamem el traspàs de la gestió de l’Hospital Comarcal de Móra a les institucions del territori per evitar situacions com aquesta i rellançar el programa sanitari Altebrat.

Declaració conjunta dels alcaldes de Móra d’Ebre, Falset i Gandesa, i dels presidents dels Consells Comarcals de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, en defensa de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre:

Declaració en defensa de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre

Clica a sobre per ampliar la imatge i llegir el comunicat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: