Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una trentena de nens i nenes de la Ribera s’apropen a les noves tecnologies durant les colònies d’estiu

5 juliol 2016 · Noticies

Els nens i nenes han fet ús de tauletes i altres TIC en les seves aventures de colònies.

Els nens i nenes riberencs han fet ús de tauletes i altres TIC en les seves aventures durant les colònies.

Un total de 30 nens i nenes de diferents pobles de la Ribera d’Ebre han participat aquest any en una nova edició de les colònies que organitza cada any el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i que aquest any han girat al voltant d’un projecte educatiu sobre les TIC.

Els infants de la Ribera han estat cinc dies a la casa de colònies Villa Engràcia de l’Espluga de Francolí, entre el dilluns 27 de juny i el divendres 1 de juliol, desenvolupant un projecte basat en l’ús de tauletes i codis QR que els ha permès fer activitats i divertir-se, a la vegada que ampliaven el coneixement d’aquestes tecnologies.

Així, durant la seva estada han realitzat gimcanes per descobrir la història del monestir de Poblet i els seus voltants, han visitat les coves de l’Espluga de Francolí i han pogut gaudir d’activitats tradicionals i esportives, com tir amb arc, bicicleta, jocs aquàtics…

Les colònies que any rere any organitza el Consell estan destinades a nens i nenes de 1r a 6è de Primària, en un únic torn, habitualment a l’inici de les vacances d’estiu. Aquesta proposta se suma a les nombroses activitats que s’organitzen a la comarca per part dels Ajuntaments i altres entitats.

El grup estava format per nens i nenes de fins a 12 anys dels diferents pobles de la Ribera d'Ebre.

El grup estava format per nens i nenes de fins a 12 anys dels diferents pobles de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: