Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença una nova edició del curs de monitors de lleure per als joves de la comarca

1 juliol 2016 · Noticies

Fins a 12 joves de la comarca, als quals s’han de sumar 12 més de la comarca veïna de la Terra Alta, participen aquesta primera quinzena de juliol al curs de monitors de lleure infantil i juvenil que organitzen els serveis de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb els seus homòlegs de la Terra Alta. Aquesta activitat compta amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. La coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre, Norma Pujol, ha estat l’encarregada d’inaugurar el curs aquest matí.

La coord

La coordinadira territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre ha estat a la primera sessió del curs de monitors, avui a Flix.

En total són 24 els joves que es preparen per obtenir el carnet de monitors de lleure, una titulació que els permetrà treballar de responsables d’activitats de lleure dirigides a menors de 18 anys, tant a esplais, colònies, acampades com rutes o camps de treball. Així, la primera setmana la formació es durà a terme al Casal de Joves de Flix, mentre que la segona setmana, fins al dia 15, el curs es desenvoluparà a les instal·lacions del Casal de Joves de Gandesa. Després de l’etapa lectiva del curs, els participants completaran els coneixements adquirits a classe fent pràctiques en esplais i cases de colònies, experiència que els permetrà disposar del títol per exercir com a monitors de nens i adolescents.

Més informació de la formació d’educadors en el lleure en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: