Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

77 alumnes de la Ribera d’Ebre s’enfronten aquest any a les proves de Selectivitat

13 juny 2016 · Noticies

77 alumnes de la Ribera d’Ebre, 31 de l’Institut de Flix i 46 del Julio Antonio de Móra d’Ebre, s’enfrontaran a partir d’aquest dimarts i fins dijous a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Tots ells faran l’examen de Selectivitat a Tortosa, al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Els exàmens que es faran demà són els de Llengua castellana i literatura, Llengua catalana i literatura, Anàlisi musical, Economia de l’empresa, Química, Dibuix tècnic i Literatura Castellana. Dimecres serà el torn de Història o Història de la Filosofia, Llengua estrangera, Ciències de la terra i el medi ambient, Disseny, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials, Electrotècnia, Història de l’art. Finalment, dijous es posarà el punt i final amb les proves de Física, Geografia, Dibuix tècnic, Llatí, Matemàtiques, Biologia, Cultura audiovisual, Grec, Literatura catalana i Tecnologia industrial.

Cal recordar que cada estudiant s’examinarà d’un màxim de vuit matèries. D’una banda les obligatòries, la superació de les quals permet accedir a qualsevol universitat i té validesa indefinida; i d’altra banda les específiques, de caràcter voluntari i que tenen com a finalitat calcular una nota d’admissió per a cada títol de grau concret de cada universitat.

Per superar aquesta prova d’accés a la universitat s’ha d’obtenir una nota igual o superior a 5 com a resultat de la mitjana ponderada del 60% de la nota mitjana de batxillerat i el 40% de la qualificació d’aquesta fase general de les PAU, sempre que aquesta última sigui superior a 4.

Les notes es podran consultar a través d’aquest enllaç a partir del 29 de juny. La Selectivitat del mes de setembre està convocada per als dies 6, 7 i 8.

En total a Catalunya es presenten més de 32.000 alumnes a la Selectivitat d’aquest any, dels quals 2.942 ho fan a la província de Tarragona. D’aquests, 563 dels matriculats són de les Terers de l’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: